Feliu Ventura


Feliu Ventura

Feliu Ventura (Xàtiva, 1976) és un cantautor valencià.
Inicialmente muy influenciado por Raimon, uno de los máximos exponentes de la Nova Cançó, ha ido evolucionando hacia un sonido pop rock acústico donde las letras toman un papel determinante. Ha contado con la colaboración del guitarrista Borja Penalba, del grupo Obrint Pas y Lluís Llach.




El cantautor de Xátiva ha sido aclamado por los lectores de la revista Enderrock, ganando todos los premios de la categoría Cançó d'autor (canción de autor) en 2006: Mejor artista, Mejor disco por "Alfabets de Futur", mejor canción por "Alacant -per interior-" y mejor concierto, por su actuación en el Auditorio de Barcelona, donde presentó su disco.



Discografía

  • 1996, L'única diferencia
  • 2000, Estels de tela
  • 2003, Barricades de paper
  • 2005, Que no s'apague la llum (con Lluís Llach)
  • 2006, Alfabets de futur


1 comentario:

  1. Companys, el Diari ARA us dóna l'oportunitat d'escoltar en primícia dues cançons de l'esperat nou àlbum de Feliu Ventura: el single combatiu i potent "Torn de preguntes" i la tendra i íntima "Història d’un sofà". Després de 4 anys de silenci, torna el cantautor de Xàtiva amb "Música i lletra", el disc que us ofereix l'ARA aquest cap de setmana!

    L'equip del Diari ARA.
    http://www.ara.cat/especials/feliuventura

    ResponderEliminar